Que fem: Secció Espeleològica d’Ordal

Activitats

El local del CEV (Centre Excursionista de Vallirana) es converteix tots els dimarts en un lloc de tertúlia per a qui pugui i vulgui acudir. Ens reunim tots els companys i organitzem sortides, cursos i passem una bona estona junts.

Participem en esdeveniments i quedades amb altres clubs d’espeleo, organitzem exposicions de fotografia subterrània i participem en activitats de la Federació Catalana d’Espeleologia.

Tot sobre les coves

Després de gairebé 40 anys de dedicació a l’espeleologia, hi ha un important arxiu de material fotogràfic, topografies i informació sobre coves.
En la secció de Coves iniciem una arxiu sobre les coves que explorem.
Pots consultar les fitxes que anem elaborant aquí: Cataleg de coves

Cursos de descens de barrancs i d’espeleòlogia

Regularment oferim cursos d’iniciació i de nivell avançat d’espeleologia i descens de barrancs impartits per membres del centre amb titulació oficial de la federació. Així mateix realitzem batejos de submarinisme per a principiants.

Trobaràs la llista de cursos aquí: Cursos

Fem també altres activitats

Encara que estem centrats en la pràctica de l’espeleologia, també realitzem d’altres activitats.

Al Centre també es cuinen les nostres excursions i sortides, que en ocasions no només són a coves i avencs sinó també per a tots els públics. Realitzem excursions a peu, per vies ferrades, amb bicicleta de manera informal i voluntària i activitats de submarinisme.


Formulari de contacte

Si per alguna raó desitges contactar amb nosaltres però et resulta impossible acudir al centre, emplena el formulari d’aquesta pàgina per contactar amb nosaltres.

Nom / Nombre

Email

El teu missatge / Tu mensaje