Qui som: Secció Espeleològica d’Ordal

La Secció Espeleològica d’Ordal la formem un grup d’entusiastes de l’espeleologia als qui ens agrada l’aventura i ens crida tot el relacionat amb el desconegut món subterrani. Coordinem la pràctica de l’espeleologia del Centre, amb un important dipòsit de material per poder dur a terme totes les activitats que fem.

Tenim una zona preparada a Vallirana per fer les pràctiques exteriors i disposem també dins del centre d’un petit rocòdrom i un pou per a practicar. Disposem de material per impartir cursos ja que cada any organitzem cursos d’iniciació per aquelles persones que vulguin endinsar-se en aquesta apassionant activitat.

Activitats del grup

Aprofitant la riquesa en avencs i coves de la zona, realitzem sortides informals de forma contínua i descobrim i documentem cavitats desconegudes que ocasionalment trobem a la zona.

A part de penjar-nos i ficar-nos en avencs i coves també fem batejos d’espeleologia, barrancs, vies ferrades, sortides en bici, submarinisme i alguna que altra activitat.

Si t’interessa el món de l’espeleologia, apropa’t els dimarts a partir de les 20:00 hores al Centre Excursionista per conèixer-nos.CENTRE EXCURSIONISTA DE VALLIRANA
Carrer Major. 402 – 08759 Vallirana
Telèfon 93 683 26 61
E-mail: info(arroba)espeleoseo.com
EL LOCAL ESTÀ OBERT TOTS ELS DIMARTS DE 7 A 9 DEL VESPRE.

Contacta’ns si vols saber més sobre el nostre Club d’Espeleo

[contact-form-7 404 "Not Found"]